En bild på ett hotell sett från vattnet i Sharm el Sheikh

Samarbete med Qatar i fokus

Oman

Samarbete med Qatar i fokus


MUSCAT – Sultan bin Salim al Habsi, generalsekreterare i Högsta rådet för planering (SCP), tog i tisdags emot Dr Issa bin Saad al Jafali al Nuaimi, minister för förvaltningsutveckling i Qatar och hans medföljande delegation som för närvarande besöker Oman. Under mötet utväxlades hjärtliga samtal. Vid mötet diskuterades huvudsakligen frågor av gemensamt intresse och ett antal ämnen och områden för administrativt samarbete i fråga om planering. Senare under dagen besökte dr Issa bin Saad och hans medföljande delegation Sultan Qaboos Grand Mosque i Muscat, som var en av punkterna för hans besök i Oman.

Han guidades runt i de olika delarna av moskén under vilken han informerades om byggnaden och dess omanska och islamiska arkitektoniska konst .

Gästen fick också bekantat sig med de olika centra som tillhör moskén och det arbete som utförs av det islamiska Sciences Institute, biblioteket, och genom föreläsningar och olika verktyg. Dr Issa bin Saad och hans medföljande delegation stannar kvar flera dagar på sitt officiella besök i Oman. Han och hans medföljande delegation kommer även att möta bland annat Shaikh Khalid bin Omar al Marhoon, minister för offentlig förvaltning och ett antal tjänstemän vid ministeriet, ONA.

 
 
Sultan bin Salim al Habsi

Sultan bin Salim al Habsi

Utforsk lignende

Blogginnlegg