Finn destinasjonen din her

Egypt


Fra historiske Kairo og den mektige Nilen til oasene i ørkenen og varmen fra havet – Egypt har alt. En flott måte å oppleve dette fantastiske landet på er gjennom et Nilen-cruise som sakte og komfortabelt glir over Nilen. Bli kjent med den fantastiske historien til det gamle Egypt gjennom alle bygningene.

Utforska

Egypt

Antall turer: 5 st

Les mer

Indien


Stort mangfold og et utall av mennesker og farger er noen av Indias virkelige kjennemerker. India er et stort land med mange kulturelle og historiske attraksjoner spredt over hele landet. Vi tilbyr flere reiseprogrammer basert på det gylne triangel og turer til Kerala og Ladakh. Opplev dette spennende og fargerike landet gjennom turen til India.

Utforska

Indien

Antall turer: 8 st

Les mer

Indonesia


Den indonesiske øya er en magisk destinasjon med frodige fjell, regnskoger, paradisstrender og korallrev. Kombinert med rik historie og spennende kultur, får vi oppleve landets utrolige mangfold og variasjon. Opplev dette fascinerende landet på reisen vår til spennende Indonesia.

Utforska

Indonesia

Antall turer: 4 st

Les mer

Israel


I Israel er det historiske og kulturelle attraksjoner i mangfoldighet! Den rike historien preger alle deler av Det hellige land, og vi kan besøke de viktigste stedene fra Bibelen eller sole oss og bade i Tel Aviv. Vi tilbyr både gruppereiser og individuelt arrangerte turer hit, inkludert vår gruppereise til Det hellige land Israel hvor vi reiser gjennom tiden i Jerusalem og Tiberias.

Utforska

Israel

Antall turer: 6 st

Les mer

Jordan


Steinbyen Petra og Dødehavet har en lang og spennende historie som gjør Jordan til et klart mål. Jordan er et av de mest velstående arabiske landene. Kongefamilien, som anses å være direkte avstammet fra profeten Muhammed, har lenge hatt stor respekt. En flott måte å oppleve dette fantastiske landet på er gjennom turen vår til Jordan.

Utforska

Jordan

Antall turer: 5 st

Les mer

Kambodsja


Med sin fantastiske natur og gamle templer byr Kambodsja på mange fantastiske opplevelser. En pulserende kultur og gripende historie gjør landet til en spennende destinasjon og en fantastisk måte å oppleve dette landet på, men også det like fascinerende nabolandet er gjennom reisen vår til imponerende Kambodsja og det klassiske Vietnam.

Utforska

Kambodsja

Antall turer: 3 st

Les mer

Malaysia


Spennende turer til Malaysia i Sørøst-Asia. Malaysia er et fascinerende flerkulturelt land kjent for sine hvite paradisstrender samt fantastiske regnskoger og moderne storbybyer. Landet består av to deler, den malaysiske halvøya og Nord-Borneo, og her er mange forskjellige kulturer, religioner og folkegrupper samlet. Opplev Malaysias allsidighet på vår reise til Malaysia regnskog med Kuala Lumpur og Langkawi.

Utforska

Malaysia

Antall turer: 6 st

Les mer

Marokko


Marokko er landet der nåtid og historie virkelig bor side om side, et land med en sprudlende pulserende kultur der du blir overveldet av det fantastiske mangfoldet og skjønnheten. Fra de livlige byene ved Atlanterhavskysten og den mytiske fargerike Marrakech til den rolige stillheten i Sahara-ørkenen og de mektige snødekte Atlasfjellene. Opplev dette spennende og fargerike landet gjennom turen til Marokko.

Utforska

Marokko

Antall turer: 4 st

Les mer

Oman


Eksotiske Oman har en pulserende, godt bevart kultur og en variert og ekstremt vakker natur. Det arabiske beduinfolket fremførte sverddanser og landets mange seilere har sine egne sanger. En flott måte å oppleve dette fantastiske landet på er gjennom turen vår til Oman.

Utforska

Oman

Antall turer: 2 st

Les mer

Sri Lanka


Ceylon, som landet en gang ble kalt, har en veldig spennende og variert natur, sprudlende kultur og historie og et yrende dyreliv med alt fra elefanter og leoparder til et rikt fugleliv. På reisen vår til spennende Sri Lanka opplever vi alt fra bølgende teplantasjer til den virkelig unike Sigiriya-klippen som stiger rett ut av landskapet – Sri Lanka byr på mange muligheter for både spennende naturopplevelser og berikende møter med landets fantastisk fargerike kultur og historie.

Utforska

Sri Lanka

Antall turer: 4 st

Les mer

Vietnam


La deg fortrylles av det fascinerende Vietnam, et land som har alt. Rik på både eldgamle så vel som moderne historie, viltvoksende megabyer og fantastisk natur. En perfekt måte å oppleve alt Vietnam har å tilby, er gjennom turen Rundtur til det naturskjønne Vietnam. Religiøse templer, frodige rismarker, fargerike gateliv og fantastiske matopplevelser er bare en del av alt Vietnam har å by på.

Utforska

Vietnam

Antall turer: 8 st

Les mer