Finn destinasjonen din her

Armenia


Vi tilbyr flere spennende reiser til Armenia. Noen av verdens eldste kirker og klostre ligger vakkert plassert i det fjellrike landskapet. Et sted i Kaukasus tror man at Europa er skilt fra Asia. Det finnes imidlertid ingen skarp naturlig grense mellom kontinentene, verken geografisk eller kulturelt.

Utforska

Armenia

Antall turer: 0 st

Les mer

Bhutan


En reise til Bhutan en gang i livet er drømmen for mange! I dette mytiske landet ved foten av den mektige fjellkjeden Himalaya blir du tatt varmt imot av den buddhistiske lokalbefolkningen. Her hersker en ro som fører tankerne til Shangri-La, og å reise i dette naturskjønne landet gir virkelig livet en ekstra dimensjon.

Vi skreddersyr din reise til Bhutan, send gjerne en forespørsel ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Velkommen til Bhutan med Orient Travel!

Utforska

Bhutan

Antall turer: 0 st

Les mer

Botswana


Bli med på en fantastisk reise til Botswana, opplev elefantparadiset Chobe og det imponerende Okavango-deltaet – verdens største innlandsdelta. I Botswana ligger alt «langt fra veien», og vi reiser med bil, båt og fly for å komme til alle de fantastiske stedene i landet. Et tips er å ta en avstikker til de nærliggende Victoriafallene i Zimbabwe, som kan gjøres som en dagstur eller et lengre opphold.

Vi skreddersyr din reise til Botswana, send gjerne din forespørsel ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Velkommen til Botswana med Orient Travel!

Utforska

Botswana

Antall turer: 0 st

Les mer

Burma


Velg blant spennende reiser til Burma. Uberørt natur, rik historie og den gjestfrie burmesiske kulturen gir en uforglemmelig reise. Myanmar, som under kolonitiden het Burma, er et av få land i verden som fortsatt kan overvelde besøkende med sin uberørte natur, men også med sin rike historie, kultur og levende tradisjoner. Opplev dette spennende og fargerike landet på vår reise til Burma.

Utforska

Burma

Antall turer: 0 st

Les mer

Dubai


Opplev dette spennende og fargerike landet på vår reise til Dubai. De forente arabiske emirater er kjent for sin store rikdom og sine spektakulære bygninger. Landet består av syv emirater, hvorav Dubai og Abu Dhabi er de største og rikeste. Vi tilbyr nå muligheten til å oppleve landet i all sin prakt, både som et enkeltstående reisemål og i kombinasjon med for eksempel Oman. Du kan også gjøre et kortere eller lengre opphold i landet når du reiser til Asia med mellomlanding i Dubai eller Abu Dhabi.

Utforska

Dubai

Antall turer: 0 st

Les mer

Egypt


Fra historiske Kairo og den mektige Nilen til oasene i ørkenen og varmen fra havet – Egypt har alt. En flott måte å oppleve dette fantastiske landet på er gjennom et Nilen-cruise som sakte og komfortabelt glir over Nilen. Bli kjent med den fantastiske historien til det gamle Egypt gjennom alle bygningene.

Utforska

Egypt

Antall turer: 5 st

Les mer

Georgia


Stort utvalg av fantasifulle reiser til Georgia. Opplev georgiske festmåltider, god vinsmaking og den mektige fjellkjeden Kaukasus. Georgia ligger i Sør-Kaukasus, der Europa møter Asia. Gjennom historien har landet vært et bytte for regionens stormakter – Persia, Tyrkia og Russland. Opplev dette spennende og fargerike landet på vår reise til Georgia.

Utforska

Georgia

Antall turer: 0 st

Les mer

Indien


Stort mangfold og et utall av mennesker og farger er noen av Indias virkelige kjennemerker. India er et stort land med mange kulturelle og historiske attraksjoner spredt over hele landet. Vi tilbyr flere reiseprogrammer basert på det gylne triangel og turer til Kerala og Ladakh. Opplev dette spennende og fargerike landet gjennom turen til India.

Utforska

Indien

Antall turer: 8 st

Les mer

Indonesia


Opplev dette fascinerende Indonesia. Den indonesiske øya er en magisk destinasjon med frodige fjell, regnskoger, paradisstrender og korallrev. Kombinert med rik historie og spennende kultur, får vi oppleve landets utrolige mangfold og variasjon.

Utforska

Indonesia

Antall turer: 4 st

Les mer

Israel


I Israel er det historiske og kulturelle attraksjoner i mangfoldighet! Den rike historien preger alle deler av Det hellige land, og vi kan besøke de viktigste stedene fra Bibelen eller sole oss og bade i Tel Aviv. Vi tilbyr både gruppereiser og individuelt arrangerte turer hit, inkludert vår gruppereise til Det hellige land Israel hvor vi reiser gjennom tiden i Jerusalem og Tiberias.

Utforska

Israel

Antall turer: 6 st

Les mer

Jordan


Steinbyen Petra og Dødehavet har en lang og spennende historie som gjør Jordan til et klart mål. Jordan er et av de mest velstående arabiske landene. Kongefamilien, som anses å være direkte avstammet fra profeten Muhammed, har lenge hatt stor respekt. En flott måte å oppleve dette fantastiske landet på er gjennom turen vår til Jordan.

Utforska

Jordan

Antall turer: 5 st

Les mer

Kambodsja


Med sin fantastiske natur og gamle templer byr Kambodsja på mange fantastiske opplevelser. En pulserende kultur og gripende historie gjør landet til en spennende destinasjon og en fantastisk måte å oppleve dette landet på, men også det like fascinerende nabolandet er gjennom reisen vår til imponerende Kambodsja og det klassiske Vietnam.

Utforska

Kambodsja

Antall turer: 3 st

Les mer

Kaukasus


Spennende reiser til Sør-Kaukasus mellom Svartehavet i vest og Kaspihavet i øst. Hele området var tidligere en del av Sovjetunionen. I dag består Sør-Kaukasus av de tre selvstendige statene Georgia, Armenia og Aserbajdsjan, og vi arrangerer reiser til alle tre landene.

Utforska

Kaukasus

Antall turer: 0 st

Les mer

Kenya


Dra på en magisk safarireise til Kenya, landet som byr på safari uten sidestykke med flere fantastiske nasjonalparker, blant annet den fantastiske Masai Mara. Her kan du oppleve «Big Five», vandrende gnuer og sebraer og en rekke andre dyr på nært hold. Etter en uforglemmelig safari kan du avslutte Kenya-reisen på vakre paradisstrender ved Det indiske hav.

Vi skreddersyr din reise til Kenya, send din forespørsel ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Hjertelig velkommen til Kenya med Orient Travel!

Utforska

Kenya

Antall turer: 0 st

Les mer

Malaysia


Spennende turer til Malaysia i Sørøst-Asia. Malaysia er et fascinerende flerkulturelt land kjent for sine hvite paradisstrender samt fantastiske regnskoger og moderne storbybyer. Landet består av to deler, den malaysiske halvøya og Nord-Borneo, og her er mange forskjellige kulturer, religioner og folkegrupper samlet. Opplev Malaysias allsidighet på vår reise til Malaysia regnskog med Kuala Lumpur og Langkawi.

Utforska

Malaysia

Antall turer: 6 st

Les mer

Marokko


Marokko er landet der nåtid og historie virkelig bor side om side, et land med en sprudlende pulserende kultur der du blir overveldet av det fantastiske mangfoldet og skjønnheten. Fra de livlige byene ved Atlanterhavskysten og den mytiske fargerike Marrakech til den rolige stillheten i Sahara-ørkenen og de mektige snødekte Atlasfjellene. Opplev dette spennende og fargerike landet gjennom turen til Marokko.

Utforska

Marokko

Antall turer: 4 st

Les mer

Namibia


Mulighetene er mange på en safarireise i Namibia, et tynt befolket land med enorm villmark og stor variasjon. Fra de bølgende røde sanddynene i Sossusvlei, den mytiske Skjelettkysten og Kalaharis uendelige vidder til det yrende dyrelivet i Etosha nasjonalpark, hvalsafari på Atlanterhavskysten og hovedstaden Windhoek. En reise til Namibia kan kombineres med Botswana med Okavangodeltaet og Chobe nasjonalpark.

Vi skreddersyr din reise til Namibia, send din forespørsel ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Velkommen til Namibia med Orient Travel!

Utforska

Namibia

Antall turer: 0 st

Les mer

Nepal


En reise til Nepal er virkelig en opplevelse for livet, en reise du kommer til å huske lenge. Fra lavlandets yrende dyreliv til Katmandus travle gater og ikke minst verdens høyeste fjell i den imponerende Himalaya-kjeden! Nepal er et kontrastfylt land med en rik historie og en fargerik kultur med mange forskjellige folkeslag og religioner.

Vi skreddersyr din reise til Nepal, send din forespørsel ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Velkommen til Nepal med Orient Travel!

Utforska

Nepal

Antall turer: 0 st

Les mer

Oman


Eksotiske Oman har en pulserende, godt bevart kultur og en variert og ekstremt vakker natur. Det arabiske beduinfolket fremførte sverddanser og landets mange seilere har sine egne sanger. En flott måte å oppleve dette fantastiske landet på er gjennom reise vår til Oman.

Utforska

Oman

Antall turer: 2 st

Les mer

Qatar


Qatar er et svært rikt land med enorme ressurser i form av olje og naturgass. Qatar egner seg ypperlig til en mellomlanding når du reiser med stopover i Doha, bli et par netter og opplev en av den arabiske halvøyens metropoler med spektakulær arkitektur og spennende kultur. Vi ordner alle tjenester i Qatar; visum, transfer, hotellbestillinger og et stort utvalg av guidede turer. Kontakt oss for mer informasjon om våre reiser til Qatar.

Utforska

Qatar

Antall turer: 0 st

Les mer

Saudi-Arabia


Saudi-Arabia er et spennende nytt reisemål som i dag tar imot reisende fra hele verden med åpne armer. Landet er så mye mer enn et rikt oljeland og hjemsted for verdens nest største religion. Med en imponerende historie, spennende kultur og fantastisk natur er Saudi-Arabia virkelig en uutforsket perle for deg som vil oppleve en reise utenom det vanlige.

Vi skreddersyr din reise til Saudi-Arabia, send din forespørsel ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Velkommen til Saudi-Arabia med Orient Travel!

Utforska

Saudi-Arabia

Antall turer: 0 st

Les mer

Sør-Afrika


Bli med på en av våre mange spennende reiser til Sør-Afrika! Sør-Afrika fanger virkelig essensen av hele Afrika. Fra Krugerparken i nord til det spektakulære kystlandskapet i sør og de bølgende vinmarkene utenfor Cape Town – Sør-Afrika byr på en fantastisk variasjon i naturen. Også kulturelt er Sør-Afrika en ekte smeltedigel, med en rekke etniske grupper og kulturer som har vokst frem eller kommet til dette spennende landet opp gjennom historien.

Utforska

Sør-Afrika

Antall turer: 0 st

Les mer

Sri Lanka


Ceylon, som landet en gang ble kalt, har en veldig spennende og variert natur, sprudlende kultur og historie og et yrende dyreliv med alt fra elefanter og leoparder til et rikt fugleliv. På reisen vår til spennende Sri Lanka opplever vi alt fra bølgende teplantasjer til den virkelig unike Sigiriya-klippen som stiger rett ut av landskapet – Sri Lanka byr på mange muligheter for både spennende naturopplevelser og berikende møter med landets fantastisk fargerike kultur og historie.

Utforska

Sri Lanka

Antall turer: 4 st

Les mer

Sudan


De svarte faraoene i Nubia har sin egen fascinerende historie å fortelle om Nilens mektige riker.

Alle våre turer og ørkenturer i Sudan er inntil videre avlyst på grunn av situasjonen i landet. Vi begynner å reise til Sudan igjen så snart vi får grønt lys fra Utenriksdepartementet. Vi følger utviklingen i Sudan nøye, og selv om mye arbeid gjenstår, tror vi på en positiv utvikling på lang sikt – vi krysser fingrene for det sudanske folket. Teamet i Orient Travel.

Utforska

Sudan

Antall turer: 0 st

Les mer

Tanzania


Ingen andre steder i verden kan du oppleve et så rikt dyreliv som på en safarireise til Tanzania! Bare her kan du se store flokker med gnuer og sebraer så langt øyet kan se når de vandrer gjennom Serengeti i takt med årstidene. På våre reiser til Tanzania ser vi også fryktinngytende kattedyr som løver, leoparder og geparder, samt elefanter, bøfler, sjiraffer, vortesvin, gaseller, antiloper, flodhester og, med litt flaks, neshorn.
Benytt anledningen til å avslutte reisen på det magiske strandparadiset Zanzibar!

Vi skreddersyr din reise til Tanzania, send gjerne din forespørsel ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Velkommen til Tanzania med Orient Travel!

Utforska

Tanzania

Antall turer: 0 st

Les mer

Vietnam


La deg fortrylles av det fascinerende Vietnam, et land som har alt. Rik på både eldgamle så vel som moderne historie, viltvoksende megabyer og fantastisk natur. En perfekt måte å oppleve alt Vietnam har å tilby, er gjennom turen Rundtur til det naturskjønne Vietnam. Religiøse templer, frodige rismarker, fargerike gateliv og fantastiske matopplevelser er bare en del av alt Vietnam har å by på.

Utforska

Vietnam

Antall turer: 8 st

Les mer