reise til Malaysia med Orienttravel

Bærekraft

Vi i Orient Travel tar vårt ansvar når det gjelder miljø, dyr, natur og menneskerettigheter.

Orient Travel stiller høye krav til alle samarbeidspartnere, for eksempel transportselskaper, ved kun å bruke moderne transportmidler (elektriske, hybride eller drivstoffeffektive kjøretøy). Vi foretrekker ofte offentlig transport som tog på lengre avstander der dette er mulig og kan tilbys på en trygg og sikker måte.
Vi følger nøye med på bærekraften på alle overnattingssteder, for eksempel ved å sørge for at de resirkulerer så mye som mulig. Vi oppfordrer også de reisende til å hjelpe oss ved for eksempel å henge opp håndklærne til tørk i stedet for å skifte dem hver dag.
Administrativt har vi også flyttet all håndtering som kan flyttes til den digitale verden, og vi unngår å skrive ut på papir eller trykke brosjyrer. I dag sender vi også alt til våre reisende digitalt, som flybilletter, reiseprogrammer, reisebevis, vouchere osv.
Orient Travel tar selvfølgelig også sitt ansvar overfor dyrene, og vi unngår å besøke «showfarmer» der dyrene holdes under dårlige forhold, og vi bruker heller ikke dyr som transportmiddel ved attraksjoner osv.
Og sist, men ikke minst, har vi alltid vært opptatt av at aktivitetene våre skal komme lokalbefolkningen til gode, og vi bestreber oss på å vise det virkelige og moderne livet som gir hele reisen en sammenheng og en nærhet å vende tilbake til. Våre reisende skal føle seg som en del av kulturen, kjenne pulsen og komme hjem med en rikere forståelse av verden og menneskene i den.