Vi er Orient Travel

Vi er Orient Travel

Vi er Orient Travel


Orient Travel har gitt de nødvendige garantiene til handelskammeret i samsvar med reisegarantiloven.

Vårt ønske med Orient Travel er å dele erfaringene og kunnskapen vår om stedene i verden som har blitt en del av oss gjennom årene. Gjennom vår erfaring har vi muligheten og kunnskapen til å gi unike personlige reiser som du har med deg i minnet resten av livet.

Ideen om Orient Travel har eksistert siden 2004 og har blitt utviklet i løpet av årene vi bodde i Egypt og forfinet i Småland der vi er i dag.

Alle reisene våre er nøye designet basert på vår erfaring om de forskjellige stedene. For å garantere vår høye kvalitet, har vi valgt å samarbeide bare med profesjonelle leverandører og utvalgte hoteller med enhetlig høy standard. Og vi velger alltid den beste flyforbindelsen for å gjøre reisen så smidig og behagelig som mulig for våre reisende.

Småland-priser

Småland-priser


I Småland-prisene våre har vi inkludert alt som kan inkluderes: fly- og flyskatter, all transport, utflukter, guidede turer, overnatting og de fleste måltider – ofte helpensjon. Dette betyr at ingenting legges til utenom visum og egne frivillige utgifter. For noen destinasjoner har vi til og med visum inkludert. Vårt ønske er å alltid kunne tilby rimelige reiser.

VÅRT FORRETNINGSKONSEPT

VÅRT FORRETNINGSKONSEPT


Vi arrangerer og tilbyr kultur- og villmarksturer samt skreddersydde reiser etter ønske, alt i små eksklusive grupper som gir mulighet for tettere kontakt med kulturen og menneskene i landene vi reiser til. Gjennomtenkte reiseprogrammer med en ekstra dimensjon, i tillegg til det historiske perspektivet forsøker vi å vise det virkelige og moderne livet som gir hele reisen en kontekst og en nærhet å vende tilbake til. Våre reisende skal føle seg involvert i kulturen, kjenne pulsen.

VÅR VISJON OG OVERORDNEDE MÅL

VÅR VISJON OG OVERORDNEDE MÅL


Uforglemmelige reiseopplevelser. Hver tur skal gi opplevelser med personlige møter, varme og kulturell innsikt/forståelse både i fortid og nåtid.

VÅRT OPPDRAG

VÅRT OPPDRAG


Å arrangere pakkereiser i små eksklusive grupper av høy kvalitet som er gjennomtenkt og nøye designet. Reiserute, overnatting, transport, besøk og ikke minst maten må være godt planlagt slik at helheten opprettholder høy kvalitet og fokus og energi kan settes på opplevelsene. Vi vil ta våre reisende til dybden av kulturen og stedene vi besøker med direkte kontakt med mennesker og deltakelse i opplevelsene deres.

VÅRT LØFTE

VÅRT LØFTE


Velorganiserte og gjennomtenkte reiseprogrammer når det gjelder reiserute, overnatting, transport, besøk, guiding og måltider slik at energien kan brukes på reiseopplevelsen.
Vi tar deg nærmere og gir reisen en kontekst både i fortid og nåtid.
Vi streber etter å alltid få inn en menneskelig dimensjon for en mer personlig reiseopplevelse.

Utforsk våre

Kjennetegn

Utforsk våre

Fordeler

Utforsk våre

Kjerneverdier

Nærheten skaper nysgjerrighet og gjør reisen spennende.

Tett – personlig

I tillegg til de historiske stedene, tar vi kunden inn i dagliglivet og åpner dører som får kontakt med mennesker og bygger kulturbroer.

Spennende

Vi går utenfor allfarvei og hjem til folk og får opplevelser som det er veldig få forunt.

Nysgjerrighet

Vi er nysgjerrige på det ekte livet, menneskene og kulturlivet – det samme er våre reisende. Våre reiser vekker nysgjerrighet og er åpne for spørsmål og økende interesse og kunnskap

Ahmed Hafez

- Reiseprodusent

Født og oppvokst i Egypt. Etter å ha fullført universitetsutdanning på fransk, flyttet han til Sinai og jobbet som guide i Sinais fjell og ørkenområder. Etter fem år i Sinai flyttet Ahmed til Sverige og fikk en familie. Ahmed har i senere tid reist mye i Midtøsten og er guide og ansvarlig for våre reiser i Midtøsten.

Helga Bolt

- Kundeservice

Født og oppvokst i Småland, utdannet kunstfotograf i København og bosatt i Egypt i flere år. Helga er ansvarlig for administrasjonen i Sverige og Danmark.